​Afslappende ture og gode oplevelser

​v/ Lars Schmidt

Industrivej 8, 6440 Augustenborg

Telefax 7447 1985

Bustelefon 7442 3713

CVR-nr. 10495997

Kreditbanken, Sønderborg

Reg. nr.: 7931
​Konto nr.: 0002012754

Turistbusser til kørsel i hele Europa

Søger du turistbusser til at køre med din forening eller din virksomhed? Vil du gerne på en bustur til Berlin?

Hos Alssund Turistbusser tilbyder vi afslappende busture i hele Europa. Vi kan bookes til at køre for foreninger eller virksomheder, og vi tilbyder også arrangerede ture til eksempelvis Berlin. Vi kører også for turistbureauer, som sælger rejser i hele Europa.

Vores fokus er at give vores passagerer en behagelig oplevelse, mens de bliver kørt sikkert frem til deres destination i vores turistbusser. Vi hører hjemme i Sønderborg, men kører til destinationer i hele Europa.

Charter og storbyferier i vores turistbusser

Vi tilbyder charterrejser for turistbureauer, og vi kører i hele Europa. Vi sørger for, at vores passagerer kommer sikkert frem til destinationen og får en god og afslappende oplevelse undervejs. Sikkerhed og komfort er nøgleord for os, og vi vil gøre vores bedste for at få glade og afslappede kunder.

Vi lader folk opleve på egen hånd, når de er med vores turistbusser, men vi er selvfølgelig til rådighed i tilfælde af spørgsmål eller andre behov. Det er arrangøren af de pågældende rejser, der beslutter, hvordan turen skal forløbe, og vi kan skræddersy en løsning, som passer perfekt til vores kunders behov.

Ring gerne og få et uforpligtende tilbud

Hør nærmere om vores turistbusser på 74 42 37 13 eller via e-mail info@alssundbusser.dk.

Alssund Busser  •  Industrivej 8  •  6440 Augustenborg  •  Bus Tlf. 74 42 37 13  •  E-mail. info@alssundbusser.dk