Vi er i konstant udvikling

​v/ Lars Schmidt

Industrivej 8, 6440 Augustenborg

Telefax 7447 1985

Bustelefon 7442 3713

CVR-nr. 10495997

Kreditbanken, Sønderborg

Reg. nr.: 7931
​Konto nr.: 0002012754

Vores busser i Alssund Busser

Vores store turistbusser er 4-stjernede, og vores chauffører er naturligvis velkvalificerede og velorienterede omkring sikkerhed og kundeservice. De store busser kan modtage 54 passagerer, og alle passagererne får en ganske fin benplads. Der er behagelige sæder, som kan justeres efter behov, således en længere tur ned gennem Europa vil føles behageligt.

Vi har 4-stjernede turistbusser, men også minibusser

Desuden har vi to rutebiler, hvor den ene kan have 48 personer, og den anden 49 personer. Rutebilerne kører for de lokale rutebilselskaber. Vi råder også over fire minibusser, hvor den ene kan medtage 16 personer, og hvor de øvrige kan medtage 8 personer.

Minibusserne benytter vi blandt andet, når vi kører skolebus for Huholt skolen. Vi har kørt for skolen siden 2006, og det har medført et samarbejde, som begge nyder godt af. Vi prioriterer først og fremmest børnenes sikkerhed, men også den gode oplevelse. Derfor er der altid en god stemning i vores busser.

Buskørsel skal være en god oplevelse for alle parter

Siden vi startede i 1996 har vi også kørt for specialbørnehaven i Sønderskov, også dette er et meget givende samarbejde. Hos Alssund Busser gør vi meget ud af firmaånden, og denne ånd er, at det skal være rart, og det skal være stressfrit.

Vi kan især se, at denne filosofi fungerer hele vejen igennem, når vi kører for specialbørnehaven. Al buskørsel skal i det hele taget være en nydelse for alle parter, og det gælder både i forhold til turistkørsel og den lokale bustur.

Har du også behov for enkeltstående eller regelmæssig buskørsel, for en mindre gruppe eller en større, så ring til os på telefon 7442 3713 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi er sikre på, at du vil blive overrasket over vores ganske fair priser.

Alssund Busser  •  Industrivej 8  •  6440 Augustenborg  •  Bus Tlf. 74 42 37 13  •  E-mail. info@alssundbusser.dk