Busrejser i 4-stjernede busser

​v/ Lars Schmidt

Industrivej 8, 6440 Augustenborg

Telefax 7447 1985

Bustelefon 7442 3713

CVR-nr. 10495997

Kreditbanken, Sønderborg

Reg. nr.: 7931
​Konto nr.: 0002012754

​Alssund Busser arrangerer busrejser for grupper

Alssund Busser tilbyder busrejser for alle, herunder familier, foreninger, firmaer, store selskaber og individuelle rejsende, og vi kan køre til mange forskellige destinationer i Europa. 

Du kan selv sammensætte jeres egen rejse, når du benytter Alssund Busser som rejsebureau. Vi tilbyder rejser og kørsel til mange destinationer, men her på siden kan du se et mindre udvalg.

Busrejser sker i 4-stjernede busser

Vi tilbyder med andre ord en totalløsning, hvor vi kan stå for alt på hele turen, herunder overnatninger og lignende. Selve kørslen sker i 4-stjernede busser, og der sidder altid kompetente chauffører bag rettet.

Vi sørger for, at alt forløber problemfrit, og det kan vi, fordi vi vi har erfarne eksperter til at tage sig af detaljerne. I skal blot nyde jeres ferie og slappe af.

Alssund Busser er placeret i Augustenborg i Sønderjylland, og opsamling vil primært ske derfra. Vores placering er perfekt for ture ned gennem Europa, men ønsker I opsamling andre steder, kan det også aftales. Vi er yderst fleksible i forhold til særlige behov og specielle ønsker.

Vores busrejser kan imødekomme de fleste behov

Vi kan også imødekomme specielle behov som for eksempel handikapkørsel, så ring og hør, hvilken løsning vi kan tilbyde i forbindelse med dine særlige behov. Vi har en række samarbejdspartnere, der kan hjælpe os, hvis vi ikke selv er i stand til at imødekomme jeres ønske. Dog råder vi selv over handikapvenlige busser.

Ring på telefon 7442 3713 for at høre mere om busrejser, herunder om nedenstående busrejser og destinationer.

Alssund Busser  •  Industrivej 8  •  6440 Augustenborg  •  Bus Tlf. 74 42 37 13  •  E-mail. info@alssundbusser.dk